Analog TV från ComHem ersätts av digital TV från den 1 juli 2019

Vi har nyligen tecknat ett nytt avtal med ComHem som innebär att utbudet av analoga TV-kanaler ersätts  av ett ökat antal digitala kanaler utan kostnad för enskild medlem. Fördelarna med digital TV är bland annat bättre bild och ljud. Dessutom kan man se sina kanaler på dator, surfplatta, mobil eller apple-tv, oavsett var i EU man befinner sig. Läs mer om fördelarna och vilka kanaler som ingår här: https:/www.comhem.se/tv/tv-bas.
Vad händer nu?
Alla medlemmar kommer att få ett startbrev från ComHem som innehåller information om hur ni ska göra. I den informationen finns ett särskilt telefon nr till ComHems kundservice som hjälper till. Under samtalet väljer ni antingen en digitalbox eller en tv-modul beroende på hur gammal  TV ni har. Vill ni ha en mer avancerad digitalbox med möjlighet till inspelning kan ni välja det. Du får en faktura på mellanskillnaden i pris. Alla som köper ett större kanalpaket kommer att få ett avdrag på 80 kr. Beloppet dras av på fakturan.
Medlemmar som redan har en digital tv-tjänst från ComHem behöver inte göra någonting. Avtalet upphör automatiskt. Ni får inte längre någon faktura och autogiro upphör.
Har ni frågor hör av er till Stefan Henriksson, tel: 070-854308,  stefan.henriksson@manpowergroup.se eller Stefan Mether, tel: 0708-915259,  janmether@gmail.com

Föregående inlägg
Möjlighet att ställa upp porten
Nästa inlägg
Årsstämma