Information från föreningens samordnare

Liksom Fantomen ibland lämnar dödskallegrottan lämnar jag fastigheten knappt 2 veckor, tillbaka fredagen den 3/2. Under tiden tar Ulf Groth hand om Brf telefonen 0735-031367 och kollar mailen brfrorstrand@gmail.com. Ni kan även vända er till Christer Andersson, styrelseordförande, på 0704-542150.

Injusteringen av värmesystemet
Måndag 23/1 inleds slutfasen med 37:an och de stora lokalerna. Hos er där termostater nu är installerade så slår elementen ibland av när det är rätt temperatur i rummet. Elementen är alltså ibland kalla och det är helt i sin ordning. Skulle ni känna osäkerhet eller har frågor så hör ni av er till QSec, Simon på 08-507 777 71 eller på David 08-507 777 75.  Om det inte är något brådskande kan ni istället maila till kundservice@qsec.se. Ulf kommer att ha hand om nyckelhanteringen de sista dagarna.

Matavfall
Tänk på den nya lagen från årsskiftet angående krav på sortering av matavfall. Jag har laddat upp rejält med påsar för kompostering nere i soprummet (dessa slängs sedan med matavfallet i de bruna kärlen).

Jag är med familj på segling så det kan vara svårt att få tag på mig. Självklart så återkopplar jag när jag får mottagning men det kan alltså vissa dagar dröja.

Ha det så bra,
Varma hälsningar
Marianne

Föregående inlägg
Styrelseordförandes julbrev
Nästa inlägg
Injustering av värmesystemet