Vattenavstängningar, garageport och förråd

Det har varit en hel del vattenavstängningar på sista tiden. Det är naturligtvis opraktiskt men tyvärr nödvändigt. När avstängningen är planerad
lappas det 4-5 dagar innan. Ibland upptäcks skador som inte var kända när arbetet påbörjades. Då går det inte att förvarna så lång tid i förväg.
Det kan bli bara någon dag innan men en läcka måste åtgärdas för att inte åstadkomma vattenskador. Vi måste tyvärr leva med det en tid till.

Under våren kommer ett stort antal rörventiler att bytas. Många är gamla och fungerar inte tillfredställande.  När det är gjort blir det möjligt att stänga av vattnet i en eller två stammar istället för hela huset när arbeten utförs.

Information när det ska göras kommer att meddelas i god tid.
170831  Vattenavstängningar är avslutade för den här gången. Nästa rörarbete kommer igång om 4-5 veckor.

Garageporten i nedre garaget har krånglat  ett flertal gånger. Automatiken har bytts ut och dessutom har gummilisten nertill bytts ut. Den ingår som en del av installationen. Hoppas på bättre funktion i framtiden.

Var vänlig och respektera att det inte tillåtet att lägga beslag på vinds- och källarutrymmen som står tomma. Det betyder att någon blir utan sitt utrymme.

Alla tvättstugor är nu anslutna till det elektroniska bokningssystemet.

Föregående inlägg
Var rädd om portkoden!
Nästa inlägg
Årsmötet