Glögg, värmeprojekt och digitala uppdateringar

Glöggmingel och trevnad
Vad trevligt det var att så många kom på glöggen igår! Tack till er som hjälpte till med förberedelser och undanplockning efteråt. Tack till Thorsten Jurell som öppnade upp sin ateljé, de var mycket uppskattat!

Injusteringen av värmesystemet
Som du läser i informationen nedan från QSEC så är montering och injustering framflyttad till efter jul och nyår. De behöver få en 100% helhetsbild över fastigheten innan de börjar arbetet. De tar ett stort ansvar och vill inte riskera att stöta på patrull mitt under arbetets gång – framförallt inte under helgerna. Alltså blir monteringsstart den 9 januari 2023. Jag återkommer så fort jag vet dagar och tider för de olika trappuppgångarna.

Du som har nycklar hos mig, säg till om du vill ha dem under jul och nyår eller om jag ska behålla dem tills arbetet är helt klart. För dig som ska åka bort i januari, glöm inte att lämna nycklar till mig, alternativt lämna kontaktuppgifter till de som har tillgängliga nycklar till din lägenhet under denna period. Lämna gärna mina kontaktuppgifter: Marianne Vult von Steijern 0735-031367 eller brfrorstrand@gmail.com.

Digital information
Vår digitala information kan ibland hamna i skräpposten. Se därför till att gå in i skräpkorgen och godkänn föreningen som pålitlig avsändare utifall att något meddelande från föreningen hamnat där. Det är av vikt att vi snabbt och effektivt kan nå ut med information.

Du når mig på 0735-031367 eller brfrorstrand@gmail.com
Allt gott, Marianne Vult von Steijern

 

Föregående inlägg
Information till boende gällande värmeinjustering
Nästa inlägg
Styrelseordförandes julbrev