Mingel, snö, värmeprojekt och fler uppdateringar

Injusteringen av Värmesystemet
Tack för mycket fint samarbete i samband med Qsecs inventering av samtliga radiatorer i fastigheten. Vi kom in överallt utom i en lägenhet. Nu sitter ingenjörerna och gör kalkyler på all info de fått. Preliminärt så startar vi v. 49 med byten av ventilerna och installation av termostaterna. Denna gång är det än viktigare med tillgängligheten eftersom de kommer tömma hela stammen på varmvatten för att öppna upp och komma åt inne i röret. Detta vill vi bara göra en gång och så snabbt som möjligt. Jag hör av mig närmare med bestämda dagar.

Ni som behöver göra åtgärder för att QSec skall kunna komma åt en radiator, om det uppstår problem i att kunna ordna detta på egen hand kontakta mig på 0735 031367 eller brfrorstrand@gmail.com.

Nycklar
Det är många som frågar efter extranycklar till portar och soprum. Tänkte nu göra en större beställning för att få ner priset något som brukar ligga på 395 kr/st. Anmäl till mig om ni behöver.


Snökaos!

Vilken pangvinter det blev lite hastigt! Jag ställer spadar lite här och där, i garagen och på gårdarna, som ni gärna får använda för att skotta ut era bilar.


Julgranar

På lördag så kommer granarna att resas inför 1:a advent! 2st kommer placeras ute och 3 st inomhus. Oj vad jag skulle behöva hjälp av ett par tre långa starka män. Anmälan tas emot med öppen famn. Kvinnor, barn och män får gärna hjälpa till att klä granarna med pynt och ljus.


Julglögg – mingel och trevnad

Söndagen den 2:a Advent, 4/12, 15.00-17.00 bjuder föreningen på Julglögg med godsaker i 33 A-B, Thorsten Jurell öppnar även upp sin Ateljé och välkomnar er för visning, kolla gärna på https://www.jurell.com/ och instagram https://www.instagram.com/torstenjurell/.
Här bjuds på dryck och tilltugg. Skicka ett meddelande till mig och säg hur många ni kommer så jag kan planera förtäring.

Allt gott,
Marianne Vult von Steijern
Ni når mig på 0735 – 03 13 67 och brfrorstrand@gmail.com

Föregående inlägg
Inventering av värmesystemet
Nästa inlägg
Information till boende gällande värmeinjustering